FIZIČKO OBEZBEDJENJE JAVNIH SKUPOVA

 

U okviru sektora za fizičko obezbedjenje uspešno pružamo uslugu obezbedjenja javnih skupova. Nifon security može se pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u radu na polju javnih manifestacija različitog karaktera. Nifon security je tokom proteklih godina obezbedjivao sve važne manifestacije na teritoriji grada Niša što podrazumeva koncerte, festivale, sportske manifestacije, sajmove…

U mogućnosti smo da pružimo najveći stepen bezbednosti bez obzira na tip manifestacije. Obezbedjenjem javnih skupova bave se stručni i obučeni kadrovi, koji u svakom momentu postupaju po zakonu o privatnom obezbedjenju i upravljaju se po uputstvima za obezbedjenje javnih manifestacija.

Uspešno smo obezbedjivali muzičke manifestacije na otvorenom i zatvorenom prostoru, Evropsko i Svetsko prvenstvo za žene u rukometu, Evropsko prvenstvo za muškarce u rukometu, košarkaške utakmice reprezentacije Srbije, fudbalske utakmice reprezentacije Srbije, Svetsku ligu u vaterpolu,mečeve  Fed kup reprezentacije u tenisu, mečeve Dejvis kup reprezentacije u tenisu, Kup Radivoja Koraća, mečeve odbojkaške reprezentacije itd.