Kup Radivoja Koraća 2023 u Nišu

Firma Nifon Security je bila zadužena za obezbeđenje kupa Radivoja Koraća u Nišu, koje je održano u Nišu od 14.02. do 18.02.2023.. Svojim profesionalnim pristupom i angažovanjem obezbeđenja, pripala nam je čast da budemo deo ovog velikog sportskog događaja.

Kao vodeća kompanija za obezbeđenje u Srbiji, Nifon Security je imala veliku odgovornost u organizovanju bezbednosti na ovom sportskom događaju. Obezbeđenje je bilo raspoređeno na više punktova, a posebna pažnja posvećena je bezbednosti igrača, sudija i drugih zvaničnika. Kompanija je takođe sarađivala sa policijom i drugim nadležnim organima kako bi se obezbedila koordinacija i uspešnost u realizaciji događaja.

Nifon Security je svoje dugogodišnje iskustvo i stručnost u pružanju usluga obezbeđenja primenila na najvišem nivou, što je omogućilo da sve protekne bezbedno i bez incidenata.

Svi prisutni su bili zadovoljni organizacijom i bezbednošću na kupa Radivoja Koraća, a zasluge za to pripadaju upravo firmi Nifon Security. Naša posvećenost, profesionalnost i iskustvo su ključni faktori u garantovanju bezbednosti i sigurnosti svih prisutnih na ovakvim događajima.