Održavanje poslovnih prostora

ODRŽAVANJE HIGIJENE U POSLOVNIM OBJEKTIMA

Usluga higijene podrazumeva održavanje poslovnih prostorija naših klijenata. U mogućnosti smo da ponudimo dnevno ili nedeljno održavanje u zavisnosti od potrebe klijenta.
Osoblje angažovano na održavanju higijene poslovnih prostora, svoj posao obavlja profesionalno i diskretno poštujući aktivnosti klijenata.

Usluge održavanja higijene poslovnog prostora, pažljivo su usavršavane tokom godina rada. Naši agažovani timovi vrlo lako se prilagođavaju radu na održavanju bilo koje vrste poslovnog prostora – od malih kancelarijskih prostora u zgradama, do velikih korporacijskih središta i drugih visoko frekventnih ustanova. U svojoj ponudi, Niš security NIFON nudi paletu rešenja za kompletno čist poslovni prostor kroz nekoliko funkcionalnih i efikasnih modela usluga kao što su:

  • svakodnevno održavanje higijene,
  • periodično održavanje higijene,
  • generalno čišćenje poslovnog prostora nakon građevinskih radova,
  • mašinsko čišćenje i zaštita tvrdih podnih obloga,
  • mašinsko čišćenje mekih podnih obloga,
  • pranje dostupnih i nedostupnih staklenih površina bez obzira na visinu objekta,
  • čišćenje poslovnog prostora u vanrednim okolnostima.

Čišćenje se obavlja uz prethodni dogovor i dostavljenu ponudu sa specifikacijom usluga koje se dogovaraju prema potrebama klijenta.

Osoblje angažovano na održavanju higijene poslovnih prostora, obavezano je da u strogoj diskreciji obavlja svoj posao i da poštuje aktivnosti klijenta. Osoblju je striktno zabranjeno gledanje dokumenata ili papira koji leže na radnim površinama, njihovo otvaranje ili korišćenje, kao i korišćenje nameštaja i opreme koja nije namenjena u svrhu čišćenja. Svaki nađeni predmet ili stvar se obavezno, bez zadržavanja, prijavljuje i predaje. Pre početka procesa čišćenja prijavljuje se svaka uočena šteta na nameštaju i opremi.

Niš security NIFON, prema zahtevima i potrebama klijenta, imenuje rukovodioca tima koji organizuje i nadgleda vršenje usluga.

Pružajući kvalitetnu uslugu čišćenja i održavanja poslovnih i stambenih objekata, Niš security NIFON koristi mašine i opremu renomiranih svetskih proizvođača. U procesu čišćenja i održavanja koriste se hemijska sredstva specijalizovanih proizvođača, odgovarajuće pH vrednosti. Proizvođači hemijskih sredstava poseduju sertifikate o kvalitetu (ISO 9001: 2000) i ekološkoj ispravnosti (ISO 14001), kao i ateste ovlašćenih laboratorija za bezbednu upotrebu sredstava.